Cautare

2603 de rezultate pentru "radu zaharescu" (4.46 secunde)
White Lynx lanseaza primul single care se numeste Feel My Love impreuna cu Radu si Ivana. Piesa a fost compusa de Andrei Prodan impreuna cu Daniel Eakins, Georgiana Eakins si Radu Farcane, iar in ceea ce priveste productia, Claudiu Ursache si Tomas Tonea.
Pe 18 Septembrie, intre orele 17:00 - 19:00, la Muzeul National al Literaturii Romane Nicolae Cretulescu 8, 010341 Bucuresti Muzeul National al Literaturii Romane va invita la spectacolul de teatru Inocentul” de Radu Baiesu, dupa un text al lui Ion Baiesu, marti, 18 septembrie 2018, ora 17.00, in sediul din Str.
Dr Radu Mihailescu, unul dintre cei mai reputati psihiatrii romani, s-a stins din viata, ne informeaza Jurnalul National. ... Lucia Mihailescu si copiii anunta cu durere ca s-a stins din viata dr Radu Mihailescu, tata, sot si medic care si-a dedicat viata alinarii suferintei.
Omul zilei - Radu Zamfir Medic chirurg, Spitalul Fundeni Supravietuitor al accidentului aviatic din Apuseni, in urma caruia si-au pierdut viata doi oameni, medicul Radu Zamfir a fost cel care a anuntat telefonic la numarul de urgenta 112 faptul ca avionul a aterizat fortat.
Curie" In premiera, in tara noastra, o echipa de medici, coordonata de doctorul Radu Spataru, de la Spitalul Clinic pentru Copii "M.S. ... Radu Spataru, coordonatorul medicilor de la Spitalul "M.S. ... Radu Spataru - formata din dr. Radu Tabacaru, seful Sectiei ATI, dr.
Radu Vladareanu, Sef Clinica Obstetrica-Ginecologie la Spitalul Universitar de Urgenta Elias, doctor in stiinte medicale si profesor la Universitatea Carol Davila si Sef Lucrari Neonatologie dr. ... Radu Vladareanu, o adevarata somitate in obstetrica-ginecologie. ... Radu Vladareanu, Sef Clinica Obsetrica-Ginecologie.
Reteta o regasim la Radu Anton Roman, regretatul gastronom care spune despre acest preparat ca este painisoara din aluat prea putin dospit, care se face pe vatra cuptoarelor moldovenesti si la care gospodinele respect un ritual:
Oana Radu s-a ingrasat din nou, dupa ce reusise in urma cu patru ani sa dea jos peste 60 de kilograme. ... Acum patru ani, Oana Radu a reusit sa slabeasca 60 de kilograme si a ajuns sa cantareasca 58 de kilograme.
- Casatoria cu Radu ti-a schimbat viata? ... Totodata, Radu este mereu langa mine, el se ocupa de partea tehnica, de organizarea tehnica a spectacolelor, productia albumelor, de tot ce inseamna poze, videoclipuri, aparitii tv.
Multi oameni au ramas cu nostalgia anilor in care Maria Radu canta cu formatia Timpuri Noi, dar sunt si unii care o descopera abia acum. ... Proiectul Mariei Radu merge solo, dar exista si posibilitatea de a reveni cu un nou proiect Van Noizz.
Asa cum a anuntat marti in cadrul unei conferinte de presa sustinute la Craiova, ministrul transporturilor, constructiilor si turismului, Radu Berceanu, l-a demis pe directorul general al CFR Infrastructura, craioveanul Traian Preoteasa.
Radu Timofte si-a trimis ieri, la Camera Deputatilor, demisia din functia de director al Serviciului Roman de Informatii. ... In ea, Radu Timofte spune ca din punctul sau de vedere, solicitarea eliberarii din functie adresata presedintelui Traian Basescu este echivalenta cu solicitarea demisiei.
Dupa ce in urma cu o saptamina UDMR-ul l-a instalat in functie pe prefectul liberal Radu Bud, ieri, udemeristul Rudolf Riedl a fost instalat in functia de subprefect de seful sau ierarhic, prefectul liberal.
Nu eu fac articolul deci nu iti pot da ceva mai complet", a declarat sambata, in jurul orei 12.00, presedintele PSD Constanta, primarul Radu Mazare, la iesirea din cabina de vot.
Liderul PD-L Dolj, senatorul Radu Berceanu, a declarat ca va candida la functia de presedinte al Consiliului Judetean Dolj daca amendamentul PSD privind desemnarea presedintilor de consilii judetene prin vot uninominal va fi aprobat.
Liderul democrat Radu Berceanu a declarat ieri, la Senat, ca va cere conducerii Partidului Democrat (PD) sanctionarea lui Cozmin Gusa, eventual prin retragerea sprijinului politic.
Dupa cum e si normal si in eventualitatea in care actualii viceprimari raman pe posturile lor, primii trei de pe lista- Radu Mazare, Gabi Stan si Nicolae Nemirschi - se retrag.
Vicepresedintele PD, Radu Berceanu, a sustinut ieri ca partidul nu a avut pe cine sa trimita la o intalnire de nivel inalt, liderii democrati fiind angrenati in diferite actiuni politice interne.
Inca de la inceputul sedintei, vicepresedintele Senatului, Radu Berceanu, a solicitat ca un reprezentant al Aliantei D.A. ... Astfel, cele 137 de buletine au purtat semnatura lui Radu Berceanu (PD) si a lui Ioan Solcanu (PSD).
Prefectul Radu Bud este nemultumit de raportul Directiei Judetene pentru Protectia Copilului Satu Mare in cazul crimei din satul Sai.
google-analytics.com